Sofie Toggle

Det hele startede med at jeg (Ebbe Ottzen) og min kone (Ninna Ottzen) fik vores datter Sofie i København den 2/8-2005. Vi havde begge skiftende arbejdstider og weekend arbejde. Ebbe arbejdede som betjent (ikke politi, mere som rådhusbetjent) hos Det Kgl, danske Musikkonservatorium i 5 år og Ninna var receptionschef på hotel Opera. Hun flyttede til København fra Århus i 2002.

Da vi fik Sofie (7 mdr. på øverste billede)  tog vi den beslutning at flytte til Århus, da vi ikke havde noget familie tilbage i København.

Vi skulle så til at starte vores liv i Århus og gik i gang med at søge arbejde mange steder. Men sådan blev det ikke, for da vi en dag gik ned ad Frederiksgade så vi denne butik , som vi hurtigt blev enige om kunne blive til en hyggelig cafe.

Der gik ikke mange minutter fra denne snak til ideen om at blive selvstændige.

xx 004

 

Vi lagde hovederne i blød, da vi ingen erfaring havde i Cafe drift, eller nogle andre former for drift af virksomhed. Vi regnede på tingene, snakker det igennem og beslutter os for at vores fremtid skulle være som selvstændig.

Vi skulle finde på et navn til vores sted,og efter en del snak kom vi på ”Hos Sofie’s Forældre”, da det lyder varmt,hyggeligt og lidt “gammeldaws”.

- sådan blev Hos Sofie’s Forældre til.

Dette er så Sofie, som I kan komme til at støde ind i en gang imellem i salonen, når hun er inde for at sikre sig at, vi gør det vi skal og  alt er som det skal være til hun måske skal overtage det en dag.

IMG_3048

Sofie går i 5. klasse nu (2016), er 11 1/2 år og nyder livet. Hun vil hele tiden mere og hopper med store skridt frem i livet, men nyder livet som den kærlige og hjælpsomme pige hun er.

Hun nyder at komme ned til os i cafeen og se hvad der sker, og nyder alle de mennesker der besøger os, især alle de små søde babyer.

Så I skal ikke blive forundret hvis der tusser en lille ”Frøken” med rundt, når der bliver serveret for Jer, det er bare Sofie.

 

IMG_3113

 

 

sofie 21. feb 002

Stolt designet af Seekings