Oplev Hos Sofies Forældre Toggle

Når du træder ind af døren, og ser dig omkring, vil du måske få et flashback til de stunder du har tilbragt hos mormor eller farmor. Disse dejlige tider da du var barn, og kom på besøg i det gamle hjem, hvor der duftede af kaffe og hjemmebagt kage. Gamle møbler overalt, mønstret tapet og tunge gardiner for vinduerne.

IMG_0284

Hos Sofies forældre 2015 175

Eller….

Eller måske er det følelsen af at træde ind i en engelskpræget Afternoon Tea Salon, med det røde tapet, de rå mursten og lange duge på bordene, og masser af kager og tærter at vælge imellem.

Gammeldags stil eller intim karma?

Du kan sidde alene ved vinduerne i bløde plys møbler og kigge ud på de forbipasserende eller dele pladsen med din ven, veninde, kæreste eller mand/kone og få en hygge snak alt imens roen falder over jer til en kop friskbrygget the eller kaffe.

Hos Sofies forældre 2015 198

Hvis du ikke er  til den gammeldags stil, så skulle du prøve vores kælder. Det er et pragtfuldt rum med slyng sofaer, hvor man kan sidde tæt og snakke intimt sammen i det lidt mørke rum, oplyst af vores væg pejs.

IMG_3174

 

Hos Sofies forældre 2015 193

 

Kaffe og the af høj kvalitet

Vi vil prøve, at få dig til at glemme dagen derude på den anden side. Vi har the og rigtigt meget af det og kaffe, der gerne skulle smage en del bedre end den på kontoret.

Hvis I er en mødregruppe, der gerne vil ud når I mødes, så kom ind til os, vi har høje stole (8 stykker), 2 pusleborde, 2 vippestole og mikroovn. Kom og få Jeres morgenmad, frokost,  the/kaffe og kage og nyd tiden uden stress, så tager vi os af  alt det andet.

Kørestolsbrugere er også velkommen hos os. Vi har rampe i gården, god plads og handicap wc.

Hos Sofies forældre 2015 216

Kom ind og se os an og sig din mening til os, både ris og ros, begge dele vil blive modtaget med tak.

Stolt designet af Seekings