Ofte stillede spørgsmål? Toggle

Er Hos Sofie’s Forældre kun en mødre cafe?

NEJ, Nej, nej, det er lidt af en misforståelse, at Hos Sofie’s Forældre kun er for mødre.
Vi er for alle. Vi er til unge og ældre, med eller uden børn, vi er til de studerende, til kærester, til veninder og til venner. Vi har dog besluttet, at vores sted også skal være til mødre og derfor er vi velbesøgt af  mødre især ved frokosttid. :)

Alle er velkomne, med eller uden børn. 

Er der muligt, at købe vin eller øl Hos Sofie’s Forældre?

1450974-305043-flaske-og-glas-med-roed-hvidvin-vektor-illustration Ja, vi har en alkoholbevilling og vi har 5 forskellige øl, og vi har også husets rød- eller hvidvinFur_hvede

Skal man reservere bord?

Måske. Der er ingen regel om, at man skal bestille bord hos os. I skal bare komme ind og finde den plads I  har lyst til, hvis den altså ikke er optaget af andre og så slå Jer ned.

Det kan dog være en god ide, at bestille bord, hvis I er mere end 3 personer, da vi ikke har mange borde til flere personer, og disse bliver hurtigt optaget. Så hvis I vil være helt sikker på, at der er plads til Jer eller I vil sidde et bestemt sted, så er det en god ide at bestille bord.

Bager I selv jeres tærter?

Nej, det gør vi nu ikke. Det er ikke fordi vi ikke vil, men det er en beslutning om at vi gerne vil have et stort og varieret udvalg af tærter til Jer og det overkommer vi ikke selv at stå og lave. Derfor har vi en god leverandør, der leverer til os. Han indkøber de bedste tærter han kan finde, og derfor kan vi altid tilbyde mindst 5 forskellige tærter og ofte 7-10 forskellige.

Der vil komme hjemmelavet tærte frem, da vi bager engang imellem hvis vi har tid. Vi skilter med det, hvis tærten/kagen er hjemmebagt.

Kan man få lavet et gavekort til Hos Sofie’s Forældre?

Ja. Det kan du helt sikkert, du bestemmer selv hvad det skal være på og det er gyldigt  i 3 år.

Hvorfor hedder I en salon og ikke en café?

Vi er en the og kaffe salon, hvor vi har lagt hovedvægten på god the og et pænt udvalg af kaffe i forskellige typer. Vi har en del kager og lettere mad på programmet. Men vi har har ikke mulighed for at lave mere seriøs mad. som man kan få på en café, og derfor hedder vi en salon. Vi har desværre heller ikke mulighed for at være mere seriøse med vores mad, da vores køkkenfaciliteter ikke er særlig gode og heller ikke store. Derfor er det vi tilbyder i øjeblikket det vi kan klare. Vi forsøger dog at forny os, så godt vi kan.

Hvorfor hedder I Hos Sofie’s Forældre?

Jo, vi er forældre til en pige, der hedder Sofie, og da vi begge er her, far og mor, ja så er det hos os I kommer. Derfor tog vi navnet Hos Sofie’s Forældre.

Hvorfor lukker I kl 18 til hverdag?

Som sagt, er vi ikke det store mad sted og folk søger derfor hen til andre steder efter noget godt og mere solidt at spise end hos os. Vi har forsøgt, af flere omgange, at holde længere åbent, men der har været alt for få kunder til at det kunne betale sig, det samme er vi nødt til at sige om søndagsåbent i sommerperioden.

Hvor længe har I eksisteret?

Vi åbnede vores døre op 19. marts 2007, så kan I selv regne frem til hvor længe det er siden :)
Vi har dog stadig kunder, der kommer ind og ikke helt kan tro, at vi har eksisteret så længe.

Stolt designet af Seekings